Начало
хороскопи | дневен | седмичен | месечен | архив | блог | контакти |
  • ЗЕМЯ
  • НЕБЕ
  • ЗВЕЗДИ
  • ВРЕМЕ
  • ЧОВЕК
  • ПЪТ
  • КЛЮЧ
  • СЛОВО
     
 

СЕДМИЧНА АСТРОПРОГНОЗА
24- 30 април 2017

 

  ОВЕН
ОВЕН
Водещите качества, коиот вие предпочитате да проявявате през тази седмица са колективизъм в съчетание с живот за себе си. Заемайки водеща позиция в близка за вас група (семейство, професионален и приятелски колектив), вие действате енергично и понякога радикално, открито подчертавайки своите интереси- Най-вероятно тези интереси не са толкова дългосрочни, конкретни. По време на пътуване или за пътуване не ви достигат средства (ресурси) и се налага да привличате такива отстрани, от близки хора. През тази седмица вие понякога сте изпълнени с решимост да преодолеете както реалните, така и измислените препятствия. Демонстрирате неукротима воля за победа и пълна независимост от каквото и да е влияние. Но влияние във формата на закони и задължения, все едно присъства. По-полезно ще бъде не да се борите с ограниченията, а да ги използвате като инструмент на собственото ви влияние. Тогава ще постигнете много в следващата половин година. Избягвайте действия, аналогични на онези, които някога са довели до грешки и нежелателен резултат.
 
ТЕЛЕЦ
ТЕЛЕЦ
През тази седмица разходите не са оправдани, а получаването на съществени приходи е под съмнение. Контролирайте добре себе си и парите си. Рождениците от тази седмица ще изпитват подобни проблеми по-дълго. Впрочем, всички Телци през тази година ще бъдат склонни да харчат повече, отколкото получават. Това ще влияе особено неприятно върху живота им до началото на юли. Рождениците, отбелязващи рождения си ден до сряда (новолунието), ще живеят през цялата си лична година в руслото на вече създадените събития, а рождениците от четвъртък, петък, събота и неделя ще се съсредоточат върху възможностите да проявят себе си и своите способности по нов начин, включвайки се в нови проекти и сюжети. Възниквайки, подобни задачи ще бъдат разработвани две-три години, докато не изчерпят своята иновативност и полза. Постарайте се в близките 12 дни около рождения си ден да заложите подобна тенденция съзнателно, обмислено. Всяка постъпка през тези дни може да стартира поредица от необходими или вредни събития, имайте това предвид.
 
БЛИЗНАЦИ
БЛИЗНАЦИ
Остава месец до рождения ден на Близнаците, и това означава завършване на основните програми и изчерпване на обстоятелствата от личната година. Това е време на повишена зависимост от обстоятелства и хора. Във вашия случай от роднини или хора от близкия до вас кръг. От друга страна, от 22 април до 4 юли Марс преминава през знака на Близнаци и това явно ви ободрява, повишава тонуса, активността и желанието да заемете инициативна позиция в своето обкръжение. В тази доста двойствена ситуация (инициативност в натрапени обстоятелства), за да имате успех, ще ви се наложи да демонстрирате присъщия ви конформизъм в съчетание с активна посредническа позиция, насочена към някакви преобразования. Участието в професионални дискусии и юридически спорни ситуации ще ви донесе успех и полза. При едно условие: ще трябва известно време да пазите в тайна или да криете и използвате конфиденциална информация. Всичко това се отнася до професионалната сфера. В петък, събота и неделя постъпвайте обмислено.
 
РАК
Събитията от тази седмица имат предимно професионална окраска и засягат повече родените през втората десетдневка на юли. Те съвсем не са нови, започнали са в края на март и окончателно ще приключат не по-рано от втората половина на май. Затова бъдете силни и използвайте професионалните дискусии и получения неотдавна опит за постигане на нужния ви резултат. Семейните събития като дългосрочна тенденция обещават благополучие и са тясно свързани с обществени, публични процеси. Доколко тази тенденция е позитивна, съдете по събитията във вторник. Желаните тенденции и процеси развивайте и стабилизирайте. Новолунието в Телец ви обещава реализация в скоро време на краткосрочните планове и задачи. Направете си изводите от позитивните събития в четвъртък и петък - постарайте се в тези дни да сключите изгоден съюз, да оформите документ, да получите консултация и помощ с цел по-добро благосъстояние.
 
ЛЪВ
ЛЪВ
Задължителният професионален труд става ритмичен и подреден. За взаимоотношенията с ръководството и състоянието на собствената си репутация съдете по събитията в сряда и четвъртък. Новолунието в Телец стартира позитивна стабилна тенденция във вашата кариера, социално положение и репутация. Засилва се обществената, комуникативна или интелектуална съставляваща на вашата дейност. За това какво тя ви носи в следващия месец в делово отношение, съдете по събитията в петък. Малък личен конфликт в този ден особено ясно ще обрисува възможността за развитие на събитията. В събота можете да проведете чудесно празнично семейно мероприятие, да го проведете извън дома, но с най-близките и приятни за вас хора. От 30 април до 8 май работещите хора получават възнаграждение или поощрение. Останалите ще бъдат просто доволни от живота.
 
ДЕВА
От 22 април до 4 юни цялата ви делова енергия ще бъде насочена към постигане на конкретна социална цел. Своите способности, знания и професионализъм вие ще влагате в нейната реализация. Успехът ще бъде постигнат там, където вие вземете инициативата в свои ръце, проявите компетентност и способност за комуникации. Действайки решително и упорито, проявете известна гъвкавост и умение да се договаряте. Това сега не е толкова лесно - и вие, и другите хора сте склонни твърде много към дискусии. Използвайте това умело и притежавайки ярко красноречие, вие лесно ще постигнете целите си. В резултат вие нещо ще спечелите, ще получите приход или нов източник на доходи. Ако не веднага, то вече към средата на май. Нещо повече - до юли подобни възможности само ще се увеличават. Не е изключено източник на блага да стане главата на семейството или друг преуспяващ член на семейството.
 
ВЕЗНИ
ВЕЗНИ
Новолунието в Телец ви отваря възможност през следващите три-четири седмици да подобрите своите финанси благодарение на клиенти, с помощта на съпруг или делови партньор. Изгодата идва при вас не само и не толкова благодарение на вашите лични качества и усилия, колкото чрез партньорство, чрез друг човек. От него зависи и обратът към по-добро във вашите дълбоко лични отношения. Любов и пари най-често взаимно се изключват, но понякога се и съединяват. Опитайте, може би това е точно вашият случай. Следващите три седмици ще станат благоприятно време за анализ и преразглеждане на вашите инвестиции (влогове, кредити), за определяне на това доколко добре вървят финансовите ви дела и вземане на решение за това как трябва да се действа по-нататък. Съставете си конкретен план за развитие. При правилна тактика може да се окажете с голяма финансова печалба.
 
СКОРПИОН
В периода на Телеца става ясно вашето положение в обществото и се засилва значимостта на взаимодействието ви с хората, с които постоянно общувате. Особено внимание ще искат хора, с които ви свързват тесни връзки - съпрузи, делови партньори, близки приятели или съперници (конкуренти). Всъщност, продължава и само преминава в друг етап сюжет, който вече е бил формиран през март и април. Възможно е в скоро време вие да получите ценно делово предложение или предложение за брак. Някой ще започне да проявява внимание към вас, ще ви кани да прекарвате време заедно, ще ви предложи работа или ще ви покани на някаква среща или друго мероприятие. Не е казано, че всичко ще ви хареса, но това е шанс. Доколко този шанс е привлекателен, ще можете да почувствате още на 30 април.
 
СТРЕЛЕЦ
 
СТРЕЛЕЦ
Обмислете опита си от мартенските и априлски събития. Желателно е това да е опит, който е оправдал себе си. Ще се наложи отново да го прилагате или да го коригирате. Избягвайте действия, аналогични на онези, които някога са довели до грешки и нежелателен резултат. Опитът струва скъпо, особено негативният. В следващите две-три седмици можете да разчитате на ефективността на своя труд, на спокойна обстановка на работното място, на уверено взаимодействие с наемни работници и с онези, за които вие се грижите в битов план. За подобряването на личните обстоятелства е полезно в сряда и четвъртък да организирате почистване на дома си, а в службата да сложите нещата си в показателен ред, включително и организационен. Символично това ще означава и подреден живот. Текущото новолуние стартира период, когато ще бъде полезно да се поработи върху собствените навици - да се започне диета, да се опитате да откажете цигарите, да се заемете с физически упражнения. В петък и събота ще можете да се убедите доколко комфортни и съгласувани отношения ви свързват с онези, с които си взаимодействате постоянно.  
 
КОЗИРОГ
 

Преобладаващите лични и семейни интереси ви диктуват "живот за себе си" и известно отдръпване, дори да сте в центъра на колективната дейност. Вие не отстъпвате самостоятелната си позиция, без да претендирате за безоснователно вмешателство в живота на околните, които не са ви близки. Вашата енергия и активност се проявяват основно в чисто деловите ситуации. Това предполага сега реализация на уменията на професионалист и контрольор, а не на организатор на нещо. Вашият потенциал се проявява във вид на интелектуална активност и делова комуникативност. Характерната за вас издръжливост и упоритост сега са нужни на ситуацията и са полезни като тактика за постигането на нужните резултати. Някои, за своите делови и лични цели, са готови да проявят радикализъм и решимост, свойствени за "кризисния мениджър". В тази роля вие сте готови да се изявявате най-вече заради лични и договорни интереси. В понеделник и вторник тази позиция ще се оправдае изцяло.

 
 
ВОДОЛЕЙ
 
ВОДОЛЕЙ
Принципът на колективизъм, към който сърцето ви се стреми, сега отстъпва на чисто личните интереси, предимно от семеен характер. В сряда и четвъртък свършете колкото е възможно по-ценни действия в интерес на своето семейство, за повишаване на неговото благополучие във всякакъв смисъл. Символично и практически такива постъпки (действия) за дълго време ще дадат позитивен тласък на развитието на събитията. Повишеното чувство за реалност, преобладаващо сега при вас, е доста полезно да се използва колкото е възможно по-пълноценно. Ролята на водещ в личното, тясносемейно пространство сега е най-добрата роля за вас. За реализация на вашите цели най-изгодна сега е тактиката на "гъвкава упоритост", когато отстъпваме в дребните неща, стремейки се да осъществим главната задача. Консерватизмът няма да доведе до успех: с цялата си решителност променяйте личните и семейни обстоятелства. Благоприятните дни за вас са четвъртък и петък.  
 
РИБИ
 
РИБИ
"Живот за себе си" сега за вас е най-мило и по-важно от всичко останало. Вие не сте склонни да допускате в своя личен живот странични хора, а в своя свят вие сте енергични и ефективни. Най-лесно и полезно е да проявявате своята деловитост в семейството, решавайки онези задачи, които възникват тук и сега. Енергия, умения и способности вие неволно транслирате към личния си живот, към повишаване на комфорта и благосъстоянието си. И само 10-20 процента - към професията, кариерата и обществените нужди. В следващите четири седмици това е нормално и оправдано. Пътуванията през тази седмица са малковероятни, но дръжте колата си в пълна изправност, включително и външно. Постарайте се да прекарате сряда и четвъртък в пълно съгласие и в комфортни отношения с домочадието и най-близките си роднини. В петък и събота в дома ви цари лека нервност, като не е добре да се стига до битова кавга.  
  Н. Чиркова
 
 
 
Нещо ново за четене: Истините, които осъзнаваме, когато се отказваме от нещоЗащо не се подарява часовник на близки хора
5 начина да кажеш на детето си "НЕ"Кого не бива да обиждате? Когато те преследват еднакви числа
Ден след денКак се носи мартеница?
 
 
© е-списание МАРГАРИТА 2001-2017
При използване на материали от сайта позоваването на margaritta.dir.bg и активен линк е задължително.